Mörsöböö

17.6.2016

Jotain valmista







~~~






Moikka ja hyvää alkanutta kesää kaikille! :)

Valmistujaisjuhlat juhlittu ja nyt jännätään tuleeko koulupaikkaa syksyksi vai joutuuko keksimään B suunnitelman nwn'' 
Onneksi nukkejen kuvaaminen saa ajatukset pois nuista asioista ja kuten huomaattekin uusin nukkenikin on jo valmis :) Samassa peruukkitilauksessa tuli Helmillekkin uusi peruukki, vaikkakin väri ei vaihtunut mihinkään. Hieman on kuitenkin helppo hoitoisempi peruukki kuin edellinen :') 
Tällähetkellä kaikki nukkeni ovat valmiita pitkästä aikaa ja olen niihin tyytyväinen (lukuunottamatta että kolmella nukella ei vieläkään ole nimeä, köhköh.. nwn')
Metsässä otettuja kuvia tuli onnettoman vähäinen määrä, oli siellä hieman liikaa näitä vertaimeviä kavereita... Mutta parempi vähän kuin ei laisinkaan :DD

Tähän kappaleeseen on hyvä lopettaa tämä postaus, kiitos katselusta! :)



6 kommenttia:

  1. En ikinä tule kadehtimaan mitään niin paljon kuin ihmisiä, joiden kuvien laatu on jotain yhtä taivaallista kuin sun kuvissa! Oh god.. I need more space. Ihania kuvia :3 Tuo ase varsinkin on tosi hieno ja tuo tyylikästä ristiriitaa herkkujen keskellä :3 Todella laadukas blogi sinulla! Jään seurailemaan.

    Pullip-love.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Metsäkuvat ovat erityisen kauniita, tykkäsin kovasti kaikista.

    Ase teki tosiaan aikamoisen kontrastin herkutteluun. ;)

    VastaaPoista
  3. Miten sulla on näin hyvä blogi, siis ihania nuksuttimia ja kuvien laatu on taivaallista(^^)

    VastaaPoista
  4. Oih miten kaunis blogi!
    Oot todella taitava kuvaamaan ja päätin jo nyt näin ensimmäisen silmäyksen perusteella että olet yksi lempinukkeilijoistani. Nukkesi ulkonäöt ovat persoonallisia, ja mukavaa, että lähes kaikki nuket ovat valmiita.

    VastaaPoista