Mörsöböö

28.3.2013

Nomnomnom~

Tänään saapui lutsin kimppatilaus pakettini ja aikasemmin tällä viikolla saapui myös Helmille uudet chipit mollamaniasta joitten olisin toivonut olevan hieman tummemmat mutta näillä mennään. Hypin täällä riemuissani kun kaikki nukkeni ovat nyt taas suurimmaksi osaksi valmiita :)


Juu elikkäs tilasin kaksi hiuspantaa, toinen niistä oli ihan perus hopeinen ja toinen koristeltu kultainen, sekä tilasin mangneetteja tulevaisuutta varten.
Mukana tuli myös peruukki ja arvaatte varmaan kukas sen saikaan ;)







Juu elikkäs tällänen likka Helmistä sitten tuli. Tajusin myös vasta nyt että Helmi muistuttaa Urhea elokuvan päähenkilöä ja mietinkin että tilaan uudet chipit sitten joskus. Nimittäin minua häiritsee paljon tuo yhden näköisyys... ^___^

Toivottavasti tykkäsitte :)




Kesää ootellessa ;)



4 kommenttia:

  1. Aaaw, Merida (>w<) ♥ (Jos siis muistin nimen oikein..)Tosiaan Helmi muistuttaa sitä nyt hurjasti (öwö). Mutta ei minun silmääni häiritsevästi.
    Uudet chipsit sopii tytölle loistavasti, kuten tuo peruukkikin. Miksi vasta nyt ihastun merlin nassuun näin kovasti (öwö)?

    Aws, minunkin Animecon-rannekkeeni tuli tänään (^-^). Tosin itse en ole ihan varma sinne pääsemisestä rannekkeesta huolimatta.. (;-;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, pelkäsinkin että se häiritsisi paljonkin mutta nyt voin huokaista helpotuksesta :D Eikun merl hankkimaan vaan ;)

      Nö höh, toivottavasti pääset sinne kaikesta huolimatta. Pietään peukut pystyssä :)

      Poista
  2. Mukavalta näyttää peruukki tytölläsi. Ihastelin tuota hiuskoristetta kun se käväisi hetken luonani. Ite tilasin kanssa 2 hiuspantaa, sellaisia yksinkertaisia joissa kukka strassein koristeltu. Shoppailu piristää kivasti talven jäljiltä ja nuketuttaa ihan uudella innolla taas :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos : 3
      mmm'm, tällänen pikku shoppailu kyllä piritsi aivan suunnattomasti ja nosti samalla minunkin nukkeilu intoa ihan mukavasti : D

      Poista